پایگاه خبری هم صدا

خبرهای جدید ایران و جهان

پایگاه خبری هم صدا

خبرهای جدید ایران و جهان

آموزش فیشیال پوست صورت تهران فاطمه حبشی

چگونه پوست را در خانه تمیز کنیم؟

دانستن نحوه تمیز کردن پوست در خانه به شما کمک می کند پوستی سالم، درخشان، زیبا و جذاب داشته باشید. اگر بتوانید این کار را در خانه انجام دهید، ارزان‌تر خواهد بود و می‌توانید هر زمان که وقت دارید پوست خود را به آرامی تمیز کنید. علاوه بر این، می توانید از کیفیت محصولات مراقبتی و تمیزی ابزار و لوازم نظافتی مطمئن باشید. اکنون که تصمیم گرفته اید پوست خود را در خانه پاکسازی کنید، سوال اصلی این است که چگونه پوست خود را در خانه تمیز کنید؟

پاکسازی پوست چیست؟

پاکسازی پوست در خانه در سالن‌های زیبایی و اسپا یا کلینیک‌های سلامت همگی یک هدف را دنبال می‌کنند. بهبود زیبایی و سلامت پوست. پاکسازی پوست به طور کلی هرگونه آلودگی را از سطح و بافت عمیق پوست شما پاک می کند. گاهی اوقات مراقبت از پوست برای درمان خاص مشکلات پوستی مانند آکنه، جوش و خشکی شدید انجام می شود. برای اینکه بیشتر متوجه شوید شستشوی پوست چیست، پیشنهاد می کنیم مقاله ای که در این مورد نوشتیم را مطالعه کنید. پاکسازی پوست را می‌توان به روش‌های مختلفی انجام داد، اما اگر می‌خواهید خودتان این کار را انجام دهید، ما به شما نشان می‌دهیم که چگونه پوست خود را در خانه پاک کنید.

پاکسازی پوست در خانه

در این قسمت به شما آموزش کامل لایه برداری پوست در خانه را می دهیم. توصیه می کنیم مراحل تمیز کردن پوست خود را در خانه به دقت دنبال کنید و از هیچ چیزی صرف نظر نکنید. در زیر نکات مهم برای تمیز کردن پوست در خانه را تکرار می کنیم تا با تمیز کردن پوست در خانه بهترین نتیجه را بگیرید.

1. آرایش خود را پاک کرده و صورت خود را بشویید

اولین و مهم ترین مرحله در یک پاک کننده خانگی پوست، شستن صورت است. لوازم آرایشی، کرم های مراقبت از پوست و ضدآفتاب ها و همچنین آلودگی های محیطی باید به طور کامل از صورت شما پاک شود. دلیل این امر این است که در حین شستشوی خانگی پوست، منافذ پوست برای از بین بردن آلودگی های عمیق باز شده و مواد مغذی وارد پوست می شوند. به تمام میکروب ها و مواد آرایشی مضری که می توانند در این نواحی وارد پوست شما شوند فکر کنید! در این صورت، نه تنها شستن پوست در خانه نتیجه خوبی نخواهد داشت. با این حال، آلودگی زیر پوستی بیشتر منجر به آکنه و جوش بیشتر می شود.

استفاده از روغن های گیاهی

روغن ویتامین E، روغن زیتون یا روغن بادام می توانند پوست شما را کاملا تمیز کنند. برخی از کرم ها و لوازم آرایشی ضد آب هستند و با استفاده از این روغن ها به راحتی پاک می شوند. با این حال، مطمئن شوید که پوست شما به روغنی که استفاده می کنید حساس نیست.

مقداری روغن روی یک پد پاک کننده آرایش بریزید و ابتدا آن را به مدت 30 ثانیه با چشمان بسته روی کره چشم خود بمالید و به آرامی بکشید تا ریمل، خط چشم و آلودگی های پلک از بین برود. سپس از پد دیگری استفاده کنید و با حرکات دایره ای بقیه قسمت های صورت خود را به آرامی پاک کنید.

* استفاده از روش های خاص برای پاک کردن آرایش

ژل، تونر و دستمال های آرایشی در این دسته قرار می گیرند. صورت خود را به طور کامل با استفاده از هر چیزی که برای شما مناسب است بشویید.

بعد از پاک کردن آرایش صورت، نوبت به شستن صورت می رسد.

هنگام تمیز کردن پوست در خانه، هنگام شستن صورت، مراقب باشید که از صابون معمولی استفاده نکنید، زیرا این کار باعث تغییر مقدار pH پوست شما می شود و ممکن است پوست شما بیش از حد چرب یا خشک شود. می توانید از ژل، فوم یا صابون روی پوست خود استفاده کنید.

ترفند استفاده از محصول شستشوی صورت برای تمیز کردن پوست در خانه این است که برای بهترین نتیجه، ابتدا محصول را در کف دست خود بریزید و دستان خود را به هم بمالید تا زمانی که محصول کف کند، سپس آن را برای مدت طولانی روی صورت خود استفاده کنید. 30 ثانیه و سپس با آب گرم بشویید این روش پاکسازی عمیق تری نسبت به استفاده مستقیم از محصول دارد

پس از شستن، صورت خود را با یک حوله تمیز بکشید.

2. لایه برداری پوست

مرحله دوم لایه برداری است. نکته ای که در این مرحله از پاکسازی پوست در خانه وجود دارد این است که اگر می خواهید هر روز این کار را انجام دهید، بهتر است از محلول های ضعیف و سطحی استفاده کنید. اما اگر می خواهید هفته ای یک یا دو بار در خانه پوست خود را پاکسازی کنید (و استراحت کنید)، می توانید از لایه برداری قوی و عمیق بهره مند شوید.

قسمتی از اسکراب را روی صورت خود بمالید و به آرامی پوست را با حرکات دایره ای به مدت 30 تا 50 ثانیه با انگشتان تمیز ماساژ دهید. می توانید کمی بیشتر روی چانه و پیشانی فشار دهید. اطمینان حاصل کنید که هرگز ناحیه اطراف چشم را لایه برداری نکنید زیرا بافت پوست نازک تر است و باعث زخم و التهاب می شود.

پس از ماساژ، محصول لایه بردار را به مدت 5 دقیقه روی پوست بگذارید.

برای شستن، ابتدا صورت خود را خیس کنید، سپس به آرامی محصول را با آب ساده یا حوله مرطوب از روی صورت خود بردارید، سپس بشویید. این روش به جلوگیری از آسیب رساندن ذرات لایه بردار به پوست شما در اثر تمیز کردن شدید کمک می کند.

پس از آبکشی، صورت خود را با یک حوله تمیز کاملا خشک کنید.

3. پوست خود را گرم کنید

قسمت سوم، بخور داغ. طبق توصیه متخصصان پوست، این مرحله از پاکسازی پوست در منزل بهتر است هر روز تکرار نشود. زیرا ممکن است منافذ پوست زمان کافی برای جمع شدن و بازگشت به حالت اولیه خود نداشته باشند. همچنین ممکن است به دلیل قرار گرفتن بیش از حد در معرض آفتاب، پوست شما خشک و مرطوب شود.

این مرحله پاکسازی خانه به پوست کمک می کند تا برای جذب مواد مغذی و محصولات مراقبتی آماده شود که در مراحل بعدی پاکسازی خانه از آنها استفاده خواهید کرد. همچنین به شل شدن چربی های انباشته شده در زیر پوست که باعث ایجاد جوش های سرسیاه یا جوش های زیر پوستی شده اند کمک می کند و تمیز کردن و از بین بردن آنها را آسان تر می کند.

می توانید آب را با گاز بجوشانید یا از کتری چای استفاده کنید.

کمی صبر کنید تا دمای آب پایین بیاید و پوست نسوزد.

آب را در یک ظرف تمیز بریزید و صورت خود را دور از بالای ظرف قرار دهید.

برای جلوگیری از پخش شدن بخار، می توانید یک حوله یا پارچه را روی جعبه بکشید.

برای نتیجه بهتر، برای کاهش التهاب و پاکسازی پوست، اگر حساسیت ندارید، می توانید از گیاهانی مانند اسطوخودوس، بابونه یا اکالیپتوس در آب استفاده کنید.

صورت خود را به مدت 10-15 دقیقه بخار دهید.

برای از بین بردن نقاط سیاه می توانید در صورتی که مهارت کافی برای این کار دارید، از ابزار لایه برداری پوست استفاده کنید.

سپس قطرات آب را با یک حوله تمیز از روی صورت خود پاک کنید.

4. از ماسک صورت استفاده کنید

مرحله چهارم استفاده از ماسک صورت است. در این آموزش گام به گام در مورد نحوه تمیز کردن پوست در خانه، می توانید از ماسک های ورقه ای، ماسک های صورت لوله ای و یا ماسک های صورت خانگی استفاده کنید. البته باید بگوییم که متخصصان توصیه می کنند هنگام تمیز کردن پوست در خانه، از ماسک های خانگی کم استفاده کنید. این به این دلیل است که پوست شما در این مرحله بیشترین حساسیت و تحریک پذیری را دارد. ماسک های صورت واقعی این شرکت لوازم آرایشی مواد محرک و حساسیت زا را از مواد تشکیل دهنده پاک کرده است. اما مواد طبیعی حاوی چنین ترکیباتی هستند.

همچنین، مهم نیست که برخی از میوه‌ها یا سبزیجات مورد استفاده در ماسک‌های خانگی را چقدر خوب بشویید، باز هم ممکن است حاوی میکروب‌ها یا باکتری‌هایی باشند که در شرایط عادی به پوست آسیبی نرسانند. اما از آنجایی که پوست شما در این مرحله از پاکسازی پوست خانگی ضعیف است، به بافت های پوست نفوذ کرده و باعث التهاب و آکنه می شود.

مطمئن شوید که دستانتان تمیز هستند.

ماسک صورت را طبق دستورالعمل ماسک روی صورت خود قرار دهید.

مدت زمان تعیین شده برای این محصول صبر کنید و سپس ماسک را از روی صورت خود بردارید.

اگر از ماسک ورقه ای استفاده می کنید که نیازی به شستشو ندارد. اما ماسک های لوله ای را می توان با یک حوله مرطوب یا آب گرم از روی صورت پاک کرد.

پس از برداشتن ماسک های ورقه ای، باید اجازه دهید بقیه مواد به خوبی با پوست ترکیب شوند و پس از اینکه این مواد بدون هیچ اثری روی صورت خود باقی ماندند، می توانید وارد مرحله اول شوید.

5. استفاده از فر و دود سرد

مرحله پنجم آموزش پاکسازی پوست در خانه نه تنها منافذ پوست شما را سفت می کند، بلکه PH پوست شما را متعادل می کند.

بسته به نوع پوستتان، از تونر قطره یا اسپری استفاده کنید و تونر را روی تمام پوست بمالید. برای ماساژ منافذ پوست می توانید از هد میستر یا ماساژ یخ تمیز استفاده کنید.

غلتک های مخصوص یخ نیز برای این منظور وجود دارد. برای جلوگیری از سرمازدگی از تماس مستقیم یخ با پوست صورت خودداری کنید.

در این مرحله از هر روش یا ابزاری که استفاده می کنید باید از تمیز و ضدعفونی کامل آن اطمینان حاصل کنید.

پس از استفاده از تونر پوست خود را نشویید.

6. هیدراتاسیون عمیق

آخرین مرحله این است که پوست را مرطوب کنید! این مرحله از یادگیری نحوه تمیز کردن پوست در خانه، آرامش زیادی را به ارمغان می آورد.

از سرم ها و اسپری های مرطوب کننده و کرم های مرطوب کننده روی پوست خود استفاده کنید و پوست خود را به آرامی ماساژ دهید. می توانید این مرحله را به سکسی درمانی تبدیل کنید. نورها را کم کنید، شمع و بخور روشن کنید، موسیقی آرامش بخش پخش کنید و پوست خود را به آرامی ماساژ دهید.

اجازه دهید مواد به خوبی در پوست شما نفوذ کنند.


متن کامل مقاله را بخوانید:  آموزش فیشیال پوست صورت تهران دکتر حبشی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد