پایگاه خبری هم صدا

خبرهای جدید ایران و جهان

پایگاه خبری هم صدا

خبرهای جدید ایران و جهان

نحوه پخت سوپ شیر با قارچ های غذایی

سوپ شیر یکی از بهترین و محصولات خوشمزه است. سوپ لبنی حتی برای غذای اصلی کافی است. غذای بهتری برای مهمانی از یک قاشق غذاخوری وجود ندارد. سوپ و جو را برای انواع مختلف مصرف کنید و یک بار سوپ شیر را امتحان کنید. سوپ لبنی و قارچ ها طعم خوبی دارند و به میز شما رنگ و بوی تازه می دهند. با تشکر از رژیم ، دیگر نیازی به نگرانی در مورد استفاده از کالری اضافی ندارید. بیایید برویم تا سوپ شیر خوشمزه خود را از یک رژیم غذایی بپزیم. آیا می دانید یکی از محصولات کم کالری است؟

متخصص تغذیه
به مدت 1-2 دقیقه جو را خیس کنید ، سپس بشویید.
یک گلدان نسبتاً بزرگ را انتخاب کرده و جو بریزید.
روغن و قارچ های صادقانه را آماده کنید ، زیرا آنها کمی آب هستند.
هویج و پیاز را رنده کنید و در یک تابه بپزید.
مرغ را در یک ظرف دیگر آماده کرده و پس از تهیه ریش ریش درست کنید.
تمام مواد را درون تابه بریزید.
2 فنجان آب و 2 فنجان شیر اضافه کنید.
ادویه ها را به مرحله آخر اضافه کنید.
هنگامی که محتوای سوپ جوشانده می شود ، هر 5 دقیقه یکبار سوپ را مخلوط کنید تا از جو کف گلدان جلوگیری شود.
آتش را کاهش داده و جعفری را به مدت 5 دقیقه به سوپ بشقاب اضافه کنید. parsiday.com

اطلاعات رژیم غذایی لیلان
این مواد چهار قسمت از این سوپ را تهیه می کنند و اطلاعاتی که در زیر مشاهده می کنید برای وعده غذایی این سوپ طراحی شده است.

کالریوس: 1
کربوهیدرات ها: 1 گرم
پروتئین: 1 گرم
چربی: 1 گرم
کلسترول: 1 میلی گرم
کلسیم: 1 میلی گرم
FER: 1.5 میلی گرم
منیزیم: 1:50
پتاسیم: 1.5 میلی گرم
فسفر: 1.5 میلی گرم
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد